​Tlf: +45 75 42 32 22

​E-mail: ​mp-plast@mp-plast.dk

​​ gb  de

linkedin (1)  facebook (1)

Historien om MP Plast​

​I januar 1899 grundlagde Theodor Louis Max Petermann firmaet blikkenslagerfirmaet Peterman i Ribe. Han var naver fra Tyskland, men stammede oprindeligt fra Østrig. Max havde i de forgangen år rejst rundt i Europa og arbejdede på forskellige arbejdspladser.

Han var uddannet blikkenslager og lagde blytage på mange kirker i Ribes omegn. Fra Ribe Domkirke var han med til at tage det gamle blytag ned og lægge et nyt kobbertag på kirken.

Theodor Louis Max Petermann bliver gift og får fire sønner. Den tredje søn, Carl, blev senere en af pionererne inden for plastforarbejdningsindustrien i 1950-ernes Danmark, og grundlægger virksomheden Brødrene Petermann. Carls søn bliver opkaldt efter bedste faderen, og han grundlægger i 1986 MP PLAST a/s.

Max Petermann blev som 17-årig uddannet værktøjsmager, i øvrigt den yngst uddannede i Danmark, og ret hurtigt derefter begyndte han af beskæftige sig med plastproduktion. Max Petermann har således en stor faglig viden, og han har i årenes løb udviklet forskellige hjulprogrammer, som alle er udviklet med hans store ekspertise og kendskab til branchen. Navnet Petermann har således i generationer har været synonymt med høj kvalitet og produktudvikling inden for plastindustrien.

Max´ søn Jens Peterman har i flere år været ansat i virksomheden, senere er Max´ datter Mette Petermann også ansat, de har været under Max´ kyndige oplæring og vejledning, og står klar til, at overtage når den tid kommer. Således at firmaet er i gode hænder og klar til at blive videreført af næste generation.

Firmaoplysninger

MP Plast A/S

Ørstedsvej 7b 

6760 Ribe

Kontaktoplysninger​

Tlf.: +45 75 42 32 22

E-mail: mp-plast@mp-plast.dk

CVR: 20146303

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.